trešdiena, 2007. gada 31. oktobris

Zelts un Sudrabs

Cik skaisti riiti, ejot uz darbu.. spaardot pa gaisu taas zeltainaas lapas, sakjeroties roku rokaa, 7eleven panjemot to aso Indijas teeju, ko pa celjam izdrinkot, miedzot acis trakajaa atvasaras saulee un juutoties tik paardroshi un tik laimiigi.. krustojumaa pie karaliskaas pils vienkaarshi amizants skats: luksoforaa deg sarkanais. iela tuksha, bet abaas pusees staav pa zirgu paarim, kas mieriigi gremo un gaida zaljo gaismu.. paareecos! =))
a tagad tam ir beigas. nekad vairs nebuus taa kaa bija. Irmij, tev bija taisniiba par to unikalitaati. pirmaa reize, kad taa gadaas. bet sava veida evoluucija.
taa luuk mums te iet!
pirms paaris dienaam atgriezos no Fristil Intro kursiem. Fristil ir viens no Juventes pastaaviigajiem projektiem, kursh sastaav no 3pakaapju kursiem. Intro ir pati pirmaa pakaape. buutiibaa meerkjis taads, ka jaunieshi tiek izgliitoti nedzert un nelietot narkotikas pluss bonusaa apguust liider-iemanjas. bet kaadaa kvalitaatee tas tiek dariits!!! joptvai.. taa man bija pamatiigi jauna pieredze! kaa nekaa Juvente shos kursus riiko jau 30gadus no vietas.. katru gadu ap 15 raundiem.. :) katru reizi tiek piesaistiiti citi liideri, kas nav vecaaki par 20gadiem. un vinju vecumu daliibnieki neuzzin liidz kursu beigaam. es skatiijos uz diviem dzhekiem no muusu 8 liideriem - un teicu, Kalsnava, savaldies, vinjam ir 17 gadi.. 17..17.. 17.. 17.. sapratu, ka jaapieveershas meditaacijai, varbuut taa es kljuushu apgarota un speeshu tam noticeet. n-taas reizes pirms tam dzirdeeju staastus, ka vairaaki liideri uzskatiiti par veiksmiigiem gjimenes cilveekiem, kurus maajaas gaida sieva, suns un 2 beerni.. un kursu beigaas, kad tiek atklaats, ka liideri ir taadaa pashaa vecumaa, kaa apmaacaamie jaunieshi, seko ID pieprasiijumi.. skatiijos uz tiem diviem puishiem, un domaaju: ja man buutu 17.... =))))
Es biju taa, kas ir atbildiiga par jaunieshu saliedeeshanu un visaadaam sociaalaam aktivitaateem Izklausaas vienkaarshi un buutiibaa nesvariigi?? - pameegjini pats. Shite prasiibas atshkjiraas no taam, ko biju radusi ieveerot. Un mums tas izdevaas! VISI, visi kaa viens pieteicaas daliibai organizaacijaa!!! tas ir rekords! parasti procentuaali tie ir 15-25% no daliibniekiem. tagad, skatoties atpakalj un saliidzinot ar EVS arrival treiningu, tas liekas veel lielaaks s***, nekaa likaas pirms tam. pilniigs kvalitaates vakuums.
bet galvenais - eediens! silts eediens pusdienaas, dazhaads (nevis kaa arrivalaa - 6dienas zivis, 2x dienaa), vakarinjaas vienmeer saldais - zheleja, saldeejums, pudinjsh ar kljavu siirupu - un viss tik sasodiiti labi sagatavots! PAT salaati bija!!! gandriiz kaa sveetkos! =)))
un tachu jaa!!! mana Dzishindin, kaa Puukam tikaas teikt! tik ljoti miiliiga un sirsniiga, pat ar visu shokolaades kuuku (buus bildes!!!), pukjeem, daavanaam un vakarinjaam maajaas pie Mr President! Tik ideaali! tas pat bija daudz labaak nekaa paartijs, ko biju vienu briidi jau sasparojusies riikot!
dazhs labs bija pat paarcenties, lai tikai es nejustos vientulji, esot prom no maajaam un draugiem, taalu taalu sveshumaa.. bet daavana no gjimenes man veel arvien kaut kaa nav pienaakusi! hmm.. aizdomiigi! =)
un ljoti ljoti gaidu 9.novembri, kad brauc beidzot mans teevs ar abaam maasheleem mani apciemot!!! un tajaa pashaa vakaraa beidzot ir Cat Empire koncis!!! aaaaa.....!!!!!

p.s. norezerveeju lidmashiinas biljetes uz ziemassveetkiem. zheel tikai, ka virzienus sajaucu.. Oslo-Riga vietaa sanaaca Riga-Oslo.. un atpakalj. blonda. shitas prieks izmaksaas daargi.
Ahujova.

Nav komentāru: